VISNINGAR

DAGTID, AUDIOGUIDE

dagaudio

Med en audioguide kan du gå runt i utställningarna på egen hand. Audioguiden ingår i entrén, så inga kostnader tillkommer. Visningen behöver INTE bokas då den gäller under våra ordinarie öppettider. Vi rekommenderar dock att ni ringer och reserverar tiden om ni är ett större sällskap, för att undvika att det blir för stora grupper inne i utställningarna samtidigt.

DAG, PERSONLIG GUIDE

visningdag

Det går bra att boka en visning med en eller två guider, vilket är beroende av hur stor gruppen är. En guide brukar kunna ta en grupp upp till ca 15-20 pers. Är ni fler än så, delar vi upp er i två grupper. Bokningsbara tider tisdag-fredag 9-15.

Utöver entréavgiften, tillkommer kostnaden för en guide på 800:- och för två guider totalt på 1200:-

Är ni en skolklass gäller andra priser. Titta vidare under ”För skolan” så ger vi där också exempel på vilka temavisningar vi kan erbjuda er.

KVÄLL, PERSONLIG GUIDE

besok03

Är ni ett företag, en förening eller ett gäng glada kamrater som vill göra någonting tillsammans efter jobbet så har vi självklart visningar också under kvällstid. För andra kanske helgerna passar bättre.

Utöver entréavgiften, tillkommer kostnaden för en guide på 1200:- och för två guider totalt 1600:-

En del väljer enbart att boka en visning, andra stannar kvar och äter/dricker gott i vår direktion. Se mer information nedan om våra populära kvällsarrangemang.

KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA EN VISNING!

ARRANGEMANG

CELLSKAPLIG KVÄLL

Vi kan erbjuda visningar kombinerade med mat och dryck, oavsett om det handlar om en personalfest, en after work, eller en annorlunda representation där ni väljer att komma hit istället för att sitta på en vanlig restaurang. Vårt koncept med dessa kvällsarrangemang är mycket populära och vi kan erbjuda middagar både med och utan alkohol, då vi har fullständiga rätter för slutna ”cellskap”.

KONGRESSER/KONFERENSER

Vi är medlemmar i Gävle Convention Bureau (www.gavlecvb.se) och kan erbjuda både små och stora aktiviteter för företag, föreningar och stora organisationer när konferenser och kongresser förläggs till Gävle. Vi har plats för mingel och mat för upp mot 100-150 personer i anslutning till visningar av våra utställningar. Då vi inte har eget kök tar vi hjälp av Gävligt Gott som har sin restaurang i gamla fängelset alternativt catering. Möjligheterna är med andra ord obegränsade!

BRÖLLOP

Kom och gift er hos oss! Skapa ett riktigt annorlunda och oförglömligt minne och låt oss få arrangera ert bröllop här i fängelset. Vi har en borgerlig förrättare som viger er samman och den efterföljande festen får ni själva bestämma storleken på. Vi kan erbjuda er allt från enklare mingel med bubbel och snittar till en större buffé.

BARNKALAS

Bjud hit alla kompisar på kalas när ert barn fyller år. Först en spännande visning som vi självklart anpassar efter ålder, och sen ett saft- och tårtkalas som ni själva tar med er allt till för att hålla kostnaderna nere. Priset på t ex en lördag är 1200:- och så tillkommer entréavgiften på 30:- /barn.

SPÖKVANDRINGAR

Under höstlovet och halloween arrangerar vi speciella spökvandringar i samarbete med Teatersällskapet Pegasus. Vill du inte vänta till dess går det bra att boka en kvällsvisning med extra allt. Muaah….

KONTAKTA OSS SÅ SKAPAR VI JUST DITT ARRANGEMANG!