VISNINGAR

DAGTID, AUDIOGUIDE

dagaudio

Med en audioguide kan du gå runt i utställningarna på egen hand. Audioguiden ingår i entrén, så inga kostnader tillkommer.

OBS: Just nu är tillgången på audioguider tyvärr begränsad av tekniska skäl då  leverantören har upphört med tillverkningen. Vi arbetar just nu med att förbereda för ett nytt system som vi räknar med att sjösätta under våren 2019. Mer info kommer!

Visningen behöver INTE bokas då den gäller under våra ordinarie öppettider. Vi rekommenderar dock att ni ringer och reserverar tiden om ni är ett större sällskap, för att undvika att det blir för stora grupper inne i utställningarna samtidigt.

DAG, PERSONLIG GUIDE

visningdag

Det går bra att boka en visning med en eller två guider. En guide brukar kunna ta en grupp upp till ca 15-20 pers. Är ni fler än så, delar vi upp er i två grupper.

Utöver entréavgiften, tillkommer kostnaden för en guide på 800:- och för två guider totalt på 1200:-

Är ni en skolklass gäller andra priser. Se under För skolan

KVÄLL, PERSONLIG GUIDE

besok03

Är ni ett företag, en förening eller ett gäng glada kamrater så har vi självklart visningar även under kvällstid och helger.

Utöver entréavgiften, tillkommer kostnaden för en guide på 1200:- och för två guider totalt 1600:-

KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA EN VISNING!

ARRANGEMANG

CELLSKAPLIG KVÄLL

Vi kan erbjuda visningar kombinerade med mat, oavsett om det handlar om en personalfest, en after work, eller en annorlunda representation där ni väljer att komma hit istället för att sitta på en vanlig restaurang.

KONGRESSER/KONFERENSER

Vi är medlemmar i Gävle Convention Bureau (www.gavlecvb.se) och kan erbjuda både små och stora aktiviteter för företag, föreningar och stora organisationer när konferenser och kongresser förläggs till Gävle. Vi har plats för mingel och mat för upp mot 100-150 personer i anslutning till visningar av våra utställningar. Då vi inte har eget kök tar vi hjälp av Kafé Kåken som erbjuder närproducerad mat.

SKOLRESEPAKET

Gör en heldagsutflykt med klassen till Sveriges Fängelsemuseum och äventyrshuset Alborgen! Dagen börjar med en spännande guidad tur på museet och därefter fortsätter ni till Alborgen där eleverna får utlopp för all sin energi och kreativitet efter en god lunch.

Från 315:-/pers inklusive guidning Sveriges Fängelsemuseum, entré och introduktion Alborgen samt Tex Mex buffé till lunch. Gäller grundskolan. Kontakta Alborgen för bokning och ytterligare information HÄR 

BARNKALAS

Bjud hit alla kompisar på kalas när ert barn fyller år. Först en spännande visning som vi självklart anpassar efter ålder, och sen ett saft- och tårtkalas som ni själva tar med er allt till för att hålla kostnaderna nere. Priset på t ex en lördag är 1200:- och så tillkommer entréavgiften på 30:- /barn.

SPÖKVANDRINGAR

Under höstlovet och halloween arrangerar vi speciella spökvandringar i samarbete med Teatersällskapet Pegasus.

KONTAKTA OSS SÅ SKAPAR VI JUST DITT ARRANGEMANG!

FÖR BUSSGRUPPER

FIKAPAKET

I samarbete med Kafé Kåken erbjuder vi bussgrupper fikapaket på förmiddagen eller eftermiddagen för 110:-/pers inklusive entré till museet samt en historisk introduktion av en museiguide.

I förmiddagsfikat ingår kaffe/the och smörgås.

I eftermiddagsfikat ingår kaffe/the/läsk, kanelbulle/mjuk kaka samt liten kaka.

LUNCHPAKET

I samarbete med kafé Kåken erbjuder vi bussgrupper en lokalproducerad lunchtallrik med alternativen kyckling/fisk/vegetarisk samt efterföljande kaffe och kaka.

Lunchpaketet kostar 220:-/pers och då ingår entré till museet samt en historisk introduktion av en museiguide.